Samen in beweging door korfbal!

Korfbal leeft in Almelo-Zuid. De kinderen van de Bonkelaar, Huve en Mare kunnen nu dagelijks korfballen op hun schoolplein. De scholen kregen een korfbalpaal cadeau van korfbalvereniging CKV Achilles.

De basisschoolkinderen hebben de korfbalpalen donderdag officieel onthuld. Het plaatsen van de vaste korfbalpaal maakt onderdeel uit van het project ‘Samen in beweging door korfbal!’. Het project is een initiatief van CKV Achilles en wordt samen met Sportbedrijf Almelo uitgevoerd. Het is bedoeld om kinderen spelenderwijs in beweging te krijgen.

Voorzitter Jan Laarhuis vertelt dat de drie scholen altijd fanatiek meedoen aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. We hebben de scholen benaderd met ons plan. Zij waren meteen enthousiast. Naast de paal krijgen de scholen ook een aantal ballen. Verder worden tijdens gymlessen korfbalclinics gegeven. Daarnaast kunnen alle enthousiaste kinderen meetrainen bij Achilles. Kijk voor meer informatie op ckv-achilles.nl.

Donderdag werden er bij 3 Almelose basisscholen in de Windmolenbroek korfbalpalen op het plein onthuld. De palen worden aangeboden door korfbalvereniging CKV Achilles. Het project is een initiatief van CKV Achilles in samenwerking met het Sportbedrijf Almelo. Daarnaast krijgen de scholen ook een aantal clinics aangeboden

Dat onze democratisch gekozen leerling-raad, die onder andere opkomt voor de sportieve belangen van alle kinderen op Daltonschool De Bonkelaar, naast het organiseren van sporttoernooien, een pingpong tafel op de pleinen, nu ook heeft meegewerkt aan de plaatsing van de korfbalpaal.

Openbare Daltonschool De Bonkelaar.

bonkelaar (13)bonkelaar (1)bonkelaar (2)bonkelaar (3)bonkelaar (4)bonkelaar (5)bonkelaar (6)bonkelaar (7)bonkelaar (8)bonkelaar (9)bonkelaar (10)bonkelaar (11)bonkelaar (12)