Sleuteloverdracht aan Prins Renzo I van C.V. De Knoll’ntrekkers

Traditiegetrouw ontving de stadsprins van Almelo jaarlijks de stadssleutel van Almelo. Dit jaar overhandigt burgemeester Willem Urlings op  13 februari de stadssleutel aan Prins Renzo I van carnavalsvereniging De Knoll’ntrekkers uit Bornerbroek.

De sleuteloverdracht vond plaats om 18.00 uur in het stadhuis (eerste verdieping). Naast Prins Renzo 1 en Prinses Monique zijn ook aanwezig Jonkheer Tom, Adjudant Douwe, de Raad van Elf, jeugdprins Sander en jeugdprinses Lieke, de jongerenraad, de dansmarietjes en het bestuur.

Muzikale begeleiding van het dweilorkest De Bloasbalg’n zal uiteraard niet ontbreken. Op dinsdag

17 februari leveren de carnavalsvierders om 12.00 uur de stadssleutel weer in.

Herman Finkers slechts als cadeautje

Carnavalsclub De Knoll’ntrekkers uit Bornerbroek had  vrijdag een bijzonder cadeautje voor het Almelose gemeentebestuur. Vanaf 18.00 uur is de overhandiging van de stadssleutel door burgemeester Willem Urlings aan Prins Renzo 1. Daarna maakt de Prins bekend dat hij een speciaal cadeautje had meegenomen voor het gemeentebestuur.

Dat cadeautje was Herman Finkers die twee liedjes zingt: Ko wit de Floo en het Almelo’s Volkslied.

De leden van de carnavalsclub zitten deels in het complot en in ieder geval hebben ze allemaal beide refreinen van de liederen ingestudeerd. Na afloop van het zingen van de liederen stelt Herman het op prijs gewoon in de massa van de carnavalsvierders op te gaan, zonder speciale verdere aandacht.

sleutel over dracht (1)sleutel over dracht (2)sleutel over dracht (3)sleutel over dracht (4)sleutel over dracht (5)sleutel over dracht (6)sleutel over dracht (7)sleutel over dracht (8)sleutel over dracht (9)sleutel over dracht (10)sleutel over dracht (11)sleutel over dracht (12)sleutel over dracht (13)sleutel over dracht (14)sleutel over dracht (15)sleutel over dracht (16)sleutel over dracht (17)sleutel over dracht (18)sleutel over dracht (19)sleutel over dracht (20)sleutel over dracht (21)sleutel over dracht (22)sleutel over dracht (23)sleutel over dracht (24)sleutel over dracht (25)sleutel over dracht (26)sleutel over dracht (27)sleutel over dracht (28)sleutel over dracht (29)sleutel over dracht (30)sleutel over dracht (31)sleutel over dracht (32)sleutel over dracht (33)sleutel over dracht (34)sleutel over dracht (35)sleutel over dracht (36)sleutel over dracht (37)

“Het is hun en niet mijn feestje”.