Valentine Party voor leerlingen groep 8

Het  Pius X College houdt op donderdag 12 februari voor de elfde keer de Valentine Party voor leerlingen uit groep 8. Zoals ieder jaar betreden enkele Pius-leerlingen (van de locaties Van Renneslaan, Rijssen en Aalderinkshoek)  het podium om diverse spectaculaire dans- en zangacts te laten zien. En er komt natuurlijk een bekende artiest optreden, deze keer het rapduo Keizer & Darryl. Bovendien is ook Gymvereniging Omhoog weer present: zij zullen de aanwezige groep’8ers imponeren met een aantal acrobatische hoogstandjes.

De Valentine Party vindt traditiegetrouw plaats in het Valentine Party “Want voor kinderen in groep 8 is het leuk om in een echt theater te komen”, legt Frans Schoondermark uit, directeur van het Pius X College, locatie Aalderinkshoek.  “Voor veel van hen is dat de eerste keer. Daarnaast willen een podium bieden aan de culturele activiteiten van al onze locaties.” De presentatie is in handen van Willem Salemink en de party duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Groep 8-leerlingen die zich hiervoor willen inschrijven kunnen dat doen via de website: www.piusx.nl

valentijn pias college (1)valentijn pias college (2)valentijn pias college (3)valentijn pias college (4)valentijn pias college (5)valentijn pias college (6)valentijn pias college (7)valentijn pias college (8)valentijn pias college (10)valentijn pias college (11)valentijn pias college (12)valentijn pias college (13)valentijn pias college (14)valentijn pias college (15)valentijn pias college (16)valentijn pias college (17)valentijn pias college (18)valentijn pias college (19)valentijn pias college (20)valentijn pias college (21)valentijn pias college (22)valentijn pias college (23)valentijn pias college (24)valentijn pias college (25)valentijn pias college (26)valentijn pias college (27)valentijn pias college (28)valentijn pias college (29)valentijn pias college (30)valentijn pias college (31)valentijn pias college (32)valentijn pias college (33)