100-jarig bestaansjubileum St.Caecilia

Zaterdag de 21e maart vierde muziekvereniging St. Caecilia haar 100-jarig bestaansjubileum.

De receptie ter ere van dit 100-jarig jubileum en het werd gehouden in ‘T Brookshoes

T.g.v. dit  jubileum was de commissaris van de Koning mevrouw Bijleveld  de Koninklijke Erepenning uitreiken aan de vereniging.

Na het in ontvangst nemen van de Koninklijke Erepenning zal locoburgemeester de heer Bruggink de aan St. Caecilia toegekende Stadspenning van de Gemeente Almelo uitreiken.

Het bestuur en de leden waren hier niet over geïnformeerd en dit is dus een verrassing voor hen.

Op de  informatie betreffende de Stadspenning van de Gemeente Almelo rust een embargo tot het moment van uitreiken.

100 jaar St. Caecilia

Een eeuw geleden, op 7 maart 1915, is muziekvereniging st. Caecilia opgericht door wijlen Pastoor Osse. Twaalf jongens kregen een instrument en dienden als muzikale ondersteuning van het kerkelijke gebeuren. Nu, honderd jaren later en vele muziekstukken, concerten en serenades verder, bestaan wij nog steeds. Niet alleen om kerkelijke gelegenheden te ondersteunen, maar om iedereen die een muziekinstrument wil bespelen en muziek wil horen een plezier te doen en te laten genieten. Dit jubileum willen wij graag met iedereen vieren

caecilia bornebroek (1)caecilia bornebroek (6)caecilia bornebroek (2)caecilia bornebroek (7)caecilia bornebroek (8)caecilia bornebroek (9)caecilia bornebroek (10)caecilia bornebroek (11)caecilia bornebroek (12)

de commissaris van de Koning mevrouw Bijleveld

caecilia bornebroek (13)caecilia bornebroek (14)caecilia bornebroek (15)caecilia bornebroek (16)caecilia bornebroek (17)

 locoburgemeester de heer Bruggink

caecilia bornebroek (18)caecilia bornebroek (19)caecilia bornebroek (20)caecilia bornebroek (21)caecilia bornebroek (22)caecilia bornebroek (23)caecilia bornebroek (24)caecilia bornebroek (25)caecilia bornebroek (26)caecilia bornebroek (27)caecilia bornebroek (28)caecilia bornebroek (29)caecilia bornebroek (30)caecilia bornebroek (31)