Bert Boerman ​van de Provincie Overijssel ​was in Almelo

Gedeputeerde Bert Boerman van de Provincie Overijssel ​

was woensdagmiddag op werkbezoek in Almelo en bracht symbolisch 8,9 miljoen euro mee. Na de ontvangst in het oude stadhuis wandelde hij naar de Westerdok, het nieuwe GGZ gebouw dat hij bezichtigde. Voorts ging het naar de Waterboulevard in aanleg. Schoenmaker Flink stond hem te woord over de aantrekkingskracht van het water  in de binnenstad. Ook bij Dutler ging hij naar binnen om zich te informeren. Het bezoek eindigde bij The Gallery op het Waagplein.

De 8,9 miljoen euro wordt in fasen uitgekeerd.

Jenny van Dorsten

provincialestaten in almelo (1)provincialestaten in almelo (2)provincialestaten in almelo (3)provincialestaten in almelo (4)provincialestaten in almelo (6)provincialestaten in almelo (7)provincialestaten in almelo (9)provincialestaten in almelo (10)