Geertt Wilders bracht een bezoek het genocide monument bij de Armeense kerk

Vanmiddag tegen 15.00 heeft Geert Wilders een bezoek gebracht aan het genocide monument bij de Armeense kerk aan de Vriezenveenseweg in Almelo. Hij ging daar in gesprek met de leden van het Armeense kerkgenootschap. Om 13.00 was er al volop politie aanwezig. Mochten er ongeregeldheden komen dan konden zij direct ingrijpen, maar gelukkig verliep alles naar wens en bleef het rustig.

Nadat Wilders een krans legde bij het monument voor de slachtoffers in Almelo hield hij een toespraak in een druk bezochte Armeense kerk.Hij noemde de genocide een inktzwarte bladzijde in de wereldgeschiedenis, die altijd herdacht moet worden.

Hij riep premier Rutte op nu eindelijk eens “respect te tonen” en samen met de koning naar de Armeense hoofdstad Jerevan te gaan.

“Ga erheen en laat u niet tegenhouden uit angst voor de Turkse regering”, zei Wilders. Volgens Ankara is er nooit sprake geweest van volkerenmoord, maar zijn er hooguit een half miljoen Armeniërs omgekomen door hongersnood en de gevolgen van een burgeroorlog.

Een daverend applaus volgde onder de aanwezigen die allemaal tijdens het klappen op gingen staan van hun stoel.

Er is nog nog steeds veel te doen over de Armeense genocide die nu bijna 100 jaar geleden heeft plaatsgevonden. Ook in Almelo ligt het onderwerp Genocide zwaar op de maag bij veel Turken en is het onderwerp nog steeds nagenoeg onbespreekbaar.

Zelfs een Motie over het onderwerp genocide werd door de meerderheid van de Almelose gemeenteraad weggestemd.

WILBERS (1)Een hond snuffelde rond naar explosieven

WILBERS (2)WILBERS (3)WILBERS (4)

Alles werd gecontroleerd  op wapens

WILBERS (5)

Allemaal beveiligers van Wilders in totaal 35 man

WILBERS (6)WILBERS (7)WILBERS (8)WILBERS (9)WILBERS (10)WILBERS (11)WILBERS (12)WILBERS (13)WILBERS (14)WILBERS (15)WILBERS (16)WILBERS (18)WILBERS (19)WILBERS (20)WILBERS (21)WILBERS (22)WILBERS (23)WILBERS (24)

WILBERS (26)WILBERS (27)WILBERS (28)WILBERS (29)WILBERS (30)WILBERS (31)WILBERS (32)WILBERS (33)WILBERS (34)WILBERS (35)WILBERS (36)WILBERS (37)WILBERS (38)WILBERS (39)WILBERS (40)WILBERS (41)WILBERS (42)WILBERS (43)WILBERS (44)WILBERS (45)WILBERS (46)WILBERS (47)