Huis van Katoen altijd wat te doen

Eddy van Hijum, CDA-gedeputeerde van de Provincie Overijssel op bezoek bij Huis van Katoen en Nu! Hij laat zich uitgebreid informeren door kwartiermaker Marianne van de Steeg over de diverse mogelijkheden die er in Almelo zijn om een invulling te geven aan leegstaande panden. Naast de initiatieven en verbindingen waar het Huis van Katoen en Nu mee bezig is zijn er meer (jonge) ondernemers als Els Steenhagen met pop-up restaurants, Martijn Viskaal (the Gallery), Jeroen Bos (Stadslab) die investeren in een levendige stad. Almelo altijd wat te doen!

huis van katoen (1)huis van katoen (2)huis van katoen (3)huis van katoen (4)huis van katoen (5)huis van katoen (6)huis van katoen (7)huis van katoen (8)huis van katoen (9)huis van katoen (11)huis van katoen (13)