Komedie van de Toneelklup: Verjaardag op krukken

Uitgerekend op haar verjaardag  belandt Lotte in het ziekenhuis. Of dat nog niet genoeg is, zwaait ook nog eens een hele strenge hoofdzuster de scepter op de afdeling waar ze terecht komt.  Gelukkig is daar het ondeugende kamergenootje Chantal! Hoe die twee meiden de verjaardag van Lotte redden, was te zien op zaterdag 14 en zondag 15 maart in de toneelvoorstelling Verjaardag op Krukken van de ToneelKlup in wijkcentrum Eninver.

De ToneelKlup van De Klup Twente brengt één keer per jaar een eigen productie op de planken. De toneelstukken worden speciaal geschreven voor de toneelspelers van De Klup en de auteurs houden rekening met de talenten van hun acteurs. Dit jaar is het toneelstuk voor het eerst van de hand van schrijver Michel Geurtse, die een grappige komedie bedacht met louter hoofdrollen.

Verjaardag op krukken draait om de jarige Lotte die in het ziekenhuis van de strenge hoofdzuster niet eens een feestje mag geven. Maar de hoofdzuster rekent er niet op dat Lotte de krachten bundelt met onder meer  kamergenootje Chantal en dat de twee hulp krijgen van heel wat andere mensen. De repetities van het theaterstuk onder leiding van Hans Geurtse en Henk Jan Kremer waren altijd in het Meester Siebelinkhuis, maar Verjaardag op krukken wordt opgevoerd in wijkcentrum Eninver. En dat is voor het eerst in de geschiedenis van de Toneelklup. Ze gaven eerder al voorstellingen in Erve Pezie en in Hof88.

verjaardag op krukken (1)verjaardag op krukken (2)verjaardag op krukken (3)verjaardag op krukken (4)verjaardag op krukken (5)verjaardag op krukken (6)verjaardag op krukken (7)verjaardag op krukken (8)verjaardag op krukken (9)verjaardag op krukken (10)verjaardag op krukken (11)verjaardag op krukken (12)verjaardag op krukken (13)verjaardag op krukken (14)verjaardag op krukken (15)verjaardag op krukken (16)verjaardag op krukken (17)verjaardag op krukken (18)verjaardag op krukken (19)verjaardag op krukken (20)verjaardag op krukken (21)verjaardag op krukken (22)verjaardag op krukken (23)verjaardag op krukken (24)verjaardag op krukken (25)verjaardag op krukken (26)verjaardag op krukken (27)verjaardag op krukken (28)verjaardag op krukken (29)verjaardag op krukken (30)verjaardag op krukken (31)