Muzikale maaltijd

Mee-eten, -denken en -praten over een spetterend concert in het Sluitersveld op 10 juni

HET Symfonieorkest is bezig met de voorbereidingen van een groot spetterend concert op woensdag 10 juni in de wijk Sluitersveld. Hoe dat concert er uit gaat zien, dat bepaalt de wijk samen met het orkest. HET Symfonieorkest is het professionele, 65 man sterke orkest van en voor Overijssel, dat vorig jaar de muzikale begeleiding van stadsmusical Van Katoen & Nu op het Indi√ęterrein verzorgde.

Het Sluitersveld-project startte vrijdagavond 13 maart met een muzikale maaltijd met de orkestleden, waarbij wijkbewoners gratis konden aanschuiven, meedenken en meepraten over het concert, waarvan de locatie en het programma nog niet bekend zijn. Dat hangt van de bewoners, omdat die het beste kunnen bepalen wat er moet gebeuren om zo veel mogelijk mensen uit de wijk een fantastische avond te bezorgen.

muziekale maaltijd (1)

muziekale maaltijd (2)muziekale maaltijd (3)muziekale maaltijd (4)muziekale maaltijd (5)muziekale maaltijd (5)muziekale maaltijd (6)muziekale maaltijd (7)muziekale maaltijd (8)muziekale maaltijd (9)muziekale maaltijd (10)muziekale maaltijd (11)muziekale maaltijd (12)muziekale maaltijd (13)muziekale maaltijd (14)muziekale maaltijd (15)muziekale maaltijd (16)muziekale maaltijd (17)muziekale maaltijd (18)muziekale maaltijd (19)