RED DIAMONDS in FUN-IE-FIT

Stichting De Klup Twente is met FUN-IE-FIT  begonnen om mensen met een beperking meer aan het bewegen te krijgen. Computerspelprogramma’s blijken namelijk bij uitstek geschikt om fysieke drempels, die zich voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen voordoen in de echte wereld, te laten verdwijnen. Maar inmiddels is iedereen (jong en oud) welkom om te komen exergamen in het e-health centrum. De high-tech omgeving met de meest geavanceerde computerapparatuur en games spoort mensen aan om meer en beter te bewegen en op die manier aan hun gezondheid te werken.

Rondom het Meester Sieblinkhuis is kortgeleden een beleef- en beweegtuin voor ouderen, mensen met een beperking, jongeren en kinderen aangelegd. De tuin wordt een oase van groen en kleur, waar ieder seizoen bloemen, planten en struiken bloeien, waar veel insecten in wonen en waar veel vogels komen. Er is dus altijd iets te zien en te beleven. In tuin staan  beweegtoestellen en voorzieningen waar met name ouderen aan hun conditie kunnen werken, maar waar ook alle andere belangstellenden terecht kunnen.

de rode hoedjes (1)de rode hoedjes (2)de rode hoedjes (3)de rode hoedjes (4)de rode hoedjes (5)de rode hoedjes (6)de rode hoedjes (7)de rode hoedjes (8)de rode hoedjes (9)de rode hoedjes (10)de rode hoedjes (11)de rode hoedjes (12)de rode hoedjes (13)de rode hoedjes (14)Ja ja de beentjes van de vloer

de rode hoedjes (15)de rode hoedjes (16)de rode hoedjes (17)de rode hoedjes (18)de rode hoedjes (19)zelfs ik moest er aan geloven