ROC van Twente de proef-probeershow

Ieder jaar , bij het begin van de lente is er op het ROC van Twente de proefprobeershow, georganiseerd en uitgevoerd door de tweedejaarsstudenten Detailhandel.

Het Atrium van het ROC verandert dan in een fleurige markt. De oplettende toeschouwer merkt dat er meer aan de hand is: de studenten doen examen!

Hoewel bij enkelen de zenuwen door de keel gieren, blijft het merendeel van hen tamelijk cool en relaxed.

Hun kraam is vaak een weerspiegeling van het stage adres. Alles wordt bekeken. Zes minuten hebben de docenten om hun pupillen aan de tand te voelen. In meerdere rondes wordt de student geëxamineerd.

En hoewel de crisis zich in het winkelleven nog steeds doet gevoelen vinden de studenten met de juiste instelling vrij gemakkelijk werk.

Het is ook mogelijk om door te studeren op niveau 3 en 4 en daarna het HBO.

grote proef en probeershow (1)grote proef en probeershow (2)grote proef en probeershow (3)grote proef en probeershow (4)grote proef en probeershow (5)grote proef en probeershow (6)grote proef en probeershow (7)grote proef en probeershow (8)grote proef en probeershow (9)grote proef en probeershow (10)grote proef en probeershow (11)grote proef en probeershow (12)grote proef en probeershow (13)grote proef en probeershow (14)grote proef en probeershow (15)grote proef en probeershow (16)grote proef en probeershow (17)grote proef en probeershow (18)grote proef en probeershow (19)grote proef en probeershow (20)grote proef en probeershow (21)grote proef en probeershow (22)grote proef en probeershow (23)grote proef en probeershow (24)grote proef en probeershow (25)grote proef en probeershow (26)grote proef en probeershow (27)grote proef en probeershow (29)grote proef en probeershow (30)2 de prijs

grote proef en probeershow (28)grote proef en probeershow (31)

Eerste prijs