30 deelnemende hardlopers van de Mooie Vrouw uit Almelo vertegenwoordigd bij de Enschede Marathon

Met bijna 30 deelnemende hardlopers was Hardloopschool de Mooie Vrouw uit Almelo vertegenwoordigd bij de Enschede Marathon op verschillende afstanden (5, 10 en halve marathon). Onder puike loopomstandigheden werden er prima prestaties neergezet. De meeste lopers hadden zich sinds medio januari via persoonlijk trainingsschema op hun wedstrijd voorbereid. Voor wat sfeerimpressies, zie de bijgaande foto’s.

Hardloopschool de Mooie Vrouw is op 1 september 2013 gestart door voormalig hardloopster Bianca van Marle-Paus. Bianca loopt al ruim 27 jaar hard en heeft tal van regionale, nationale en internationale titels op haar naam staan. Haar passie voor het lopen en bewegen wil ze graag op anderen overbrengen, zodat zij ook enthousiast raken voor de loopsport. De hardloopschool telt inmiddels bijna 160 leden, die wekelijks in de weer zijn om hardlopend hun individuele doelen te behalen. Sinds kort is de hardloopschool gestart met een sportief wandelgroep. Naast het geven van hardlooptrainingen, verzorgt de hardloopschool inmiddels clinics aan bedrijven en staat er een train-de-trainerscursus op het programma voor verenigingen in de sport.

Voor meer informatie zie de website: www.hardloopschool-demooievrouw.nl

Eigen foto’s

Enschede 2Enschede 3