De heer J.H. Bolk kreeg van Burgemeester Urlings de Stadsspeld

Het college van b&w van de gemeente Almelo heeft de Stadsspeld van onze stad toegekend aan de heer J.H. Bolk.

Burgemeester Urlings zal deze gemeentelijke onderscheiding aan de heer Bolk uitreiken tijdens een reünie die oud/collega’s c.q. medewerkers van het bedrijf Bolk Transport hebben georganiseerd als eerbetoon aan de heer Bolk.

Blij verrast reageerde Henk Bolk afgelopen zaterdagavond toen  door burgemeester Willem Urlings de Stadsspeld werd opgespeld. De man die lange tijd hét gezicht is geweest van Bolk Transport Almelo en sinds een paar jaar nog in de hoedanigheid van president-commissaris betrokken is bij de onderneming. De onderscheiding bestemd voor mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor Almelo werd uitgereikt tijdens een reünie van (oud-)werknemers die vóór 2000 bij het transportbedrijf hadden gewerkt of reeds werkten. Zo’n 130 mensen lieten hun gezicht zien bij dit feestelijk weerzien. Het eerbetoon dat Henk Bolk ten eer viel was ook een initiatief van deze groep (ex)werknemers.

Henk altijd Henk gebleven”. Een zeer aimabele man, geen kapsones en altijd toegankelijk. Goede doelen doen zelden tevergeefs een beroep op hem. In 1962 nam Henk op 21-jarige leeftijd het transportbedrijfje met stuk of vier vrachtwagens over van zijn vader die toen overleed hij heeft de stadsspeld echt verdiend naar alles wat hij voor Almelo doet en nog doet

bolk (1)bolk (2)bolk (3)bolk (4)bolk (5)bolk (6)bolk (7)bolk (8)bolk (9)bolk (10)bolk (11)

Henk dacht wat overkomt mij nu

bolk (12)

bolk (16)bolk (17)bolk (18)Zal dat wel goed heeft de heer Urlings dat wel eerder gedaan

bolk (19)bolk (20)bolk (21)bolk (22)bolk (23)

Bolk Directieleden Andre Pluimers met Burgemeesterin Urlings in de midden en Joop Savenije

bolk (24)bolk (25)

Het buffet is geopend

bolk (26)bolk (27)bolk (28)bolk (29)bolk (30)bolk (31)bolk (32)

Henk met al zijn secretaresses

bolk (33)Even een pafke

bolk (34)bolk (35)