Historisch Festival bedankte alle Vrijwilligers

Historisch Festival bedankte alle Vrijwilligers

Er was een buffet en een drankje

De Voorzitter sprak lovende woorden over alle vrijwilligers

En ze kregen alle maal een Dank Betuiging mee

als dank voor alle vrijwilligers (1)als dank voor alle vrijwilligers (2)als dank voor alle vrijwilligers (3)als dank voor alle vrijwilligers (11)als dank voor alle vrijwilligers (12)als dank voor alle vrijwilligers (4)als dank voor alle vrijwilligers (6)als dank voor alle vrijwilligers (7)als dank voor alle vrijwilligers (8)als dank voor alle vrijwilligers (9)als dank voor alle vrijwilligers (13)als dank voor alle vrijwilligers (14)als dank voor alle vrijwilligers (15)als dank voor alle vrijwilligers (16)

Het eten was weer heerlijk van het Hookhoes

als dank voor alle vrijwilligers (5)als dank voor alle vrijwilligers (17)als dank voor alle vrijwilligers (18)als dank voor alle vrijwilligers (19)als dank voor alle vrijwilligers (20)als dank voor alle vrijwilligers (21)