Kanongebulder en Schellevissenzang gaan goed samen!

Kanongebulder en Schellevissenzang gaan goed samen!

Op 17, 18 april en 19 april vindt in het Schelforstpark te Almelo weer het Historisch Festival plaats.Een uniek evenement waarbij onder anderen de slag om Ruigenrode in Napoleontische stijl wordt nagespeeld. Op deze drie dagen is er voor zowel jong als oud van alles te beleven.

Het Viswijvenkoor De Schellevissen beeldt ook een stuk historie uit. Gedurende de welvarende zeevaart van Nederland gingen hun dierbaren naar zee en bleven zij aan wal achter om voor hun gezin, familie en elkaar te zorgen. De Viswijven deelden de liedjes over de zee waarin ze hun gevoel over het afscheid en de liefde kwijt konden.

De Schellevissen zingen liedjes over de zee. Dat doen zij meerstemmig.

Oudhollandse liedjes komen daarbij aan bod en moderne liedjes, die zij in verschillende talen weergeven.

Op 18 april om 13.30 uur kunt u van hun enthousiaste optreden genieten in het Schelforstpark te Almelo.

Meer informatie kunt u vinden op de website: www. de schellevissen.nl

en op facebook: Viswijvenkoor De Schellevissen

GROEPSFOTO HAVENDAGEN !!!