Rugbyclub Big Bulls is 40 jaar!

Rugbyclub Big Bulls is 40 jaar!

In de Almelose Big Bulls Pub is het idee ooit geboren en op 11 april 1975 werd het officieel: de oprichting van de Almelose rugbyclub Big Bulls!

Precies veertig jaar later laat de Almelose rugbyclub dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij gaan. Het gehele weekend staan er tal van activiteiten op het programma. Rugbywedstrijden van en voor jong en oud, een receptie voor leden, oud leden en iedereen die de Big Bulls een warm hart toe dragen en natuurlijk een grandioze seventies party! Het moge duidelijk zijn dat leden en bestuur van de rugbyclub trots zijn op hun nog steeds groeiende club. Sportiviteit, respect en tradities staan hier hoog in het vaandel!

De heren en dame van de Tafel (een club van oud rugbyspelers die elke laatste vrijdag  aan de grote stamtafel samenkomen) bieden tijdens de receptie hun lang geheim gehouden cadeau aan: een groot beeld, gemaakt door de bekende Almelose kunstenaar Bertus Lucassen. Kunstenaar Luc. heeft  onderdelen van het oude clubhuis verwerkt in de imposante stier. Geïnspireerd door de krachtige uitstraling van de Bulls heeft Luc. voor het nieuwe clubhuis dat in aanbouw is, ook nog een groots schilderij gemaakt, in  de kleurrijke stijl die de kunstenaar zo kenmerkt.

Wil je ook eens kennis maken met deze fantastische sport, kom dan eens kijken bij de jubilerende Almelose rugbyclub Big Bulls! Informatie vind je op www.rcbigbulls.nl

big bulls (1)big bulls (2)big bulls (3)big bulls (4)big bulls (5)big bulls (6)

big bulls (7)De bekende Almelose kunstenaar Bertus Lucassen

big bulls (8)big bulls (9)big bulls (10)big bulls (11)big bulls (12)Wethouder Jan van Marle

big bulls (13)

big bulls (14)big bulls (15)big bulls (16)big bulls (17)big bulls (18)big bulls (19)big bulls (20)De stier van  Bertus Lucassen

big bulls (21)big bulls (22)big bulls (23)big bulls (24)big bulls (25)big bulls (26)big bulls (27)Het schilderij van   Bertus Lucassen

big bulls (28)big bulls (29)