Tiroler avond in Titus Brandsmahof

Groot optreden in de Titus Brandsmahof

Dinsdag wasde “Original Stimmungsmacher” bij de Titus Brandsmahof een groot optreden verzorgen in het Grand-café.

Dankzij de ondersteuning van de “Vrienden van Eugeria”, is het mogelijk geworden, dat deze drie jonge mannen, die een grote passie voor de Oostenrijkse volksmuziek hebben, een feestelijke avond bij ons komen verzorgen. Met hun 100% Stimmungsgarantie was het een groot feest!

titus brandsmahof (1)titus brandsmahof (2)titus brandsmahof (3)titus brandsmahof (4)titus brandsmahof (5)titus brandsmahof (6)titus brandsmahof (7)titus brandsmahof (8)titus brandsmahof (9)titus brandsmahof (10)titus brandsmahof (11)titus brandsmahof (12)titus brandsmahof (13)titus brandsmahof (14)titus brandsmahof (15)titus brandsmahof (16)titus brandsmahof (17)titus brandsmahof (18)titus brandsmahof (19)titus brandsmahof (20)titus brandsmahof (21)titus brandsmahof (22)titus brandsmahof (23)titus brandsmahof (24)titus brandsmahof (25)