A.T.V. Ruiten Drie naar Wageningen om bevrijdingsvuur op te halen

Maandagmorgen 4 mei vertrok een groep toerfietsers van A.T.V. Ruiten Drie naar Wageningen om daar het bevrijdingsvuur op te halen.  Burgemeester Willem Urlings deed de renners  om 10:00 uur uitgeleide vanaf het stadhuis.

De groep wordt met het vuur terugverwacht op 5 mei om 10:30 bij het bevrijdingsmonument op het Stadhuisplein.

 

bevrijdingsvuur ophalen (20)bevrijdingsvuur ophalen (1)bevrijdingsvuur ophalen (2)bevrijdingsvuur ophalen (3)bevrijdingsvuur ophalen (4)bevrijdingsvuur ophalen (5)bevrijdingsvuur ophalen (6)bevrijdingsvuur ophalen (7)bevrijdingsvuur ophalen (8)bevrijdingsvuur ophalen (9)bevrijdingsvuur ophalen (10)bevrijdingsvuur ophalen (11)bevrijdingsvuur ophalen (12)bevrijdingsvuur ophalen (13)bevrijdingsvuur ophalen (14)bevrijdingsvuur ophalen (15)bevrijdingsvuur ophalen (16)bevrijdingsvuur ophalen (17)bevrijdingsvuur ophalen (18)bevrijdingsvuur ophalen (19)