Almelo brengt het water terug in de stad

Almelo brengt het water terug in de stad! In een eerste fase is kanaal Almelo De Haandrik vanaf de Egbert Gorterstraat doorgetrokken tot aan de Stadsvijver bij restaurant Kreta. Langs het kanaal is een promenade aangelegd, met een brug naar het plein voor het nieuwe stadhuis. De nieuwe Waterboulevard van Almelo is op 27 mei op feestelijke wijze geopend door de Commissaris van de Koning van de provincie Overijssel mevrouw A.Th.B. Bijleveld-Schouten.

opening water boulevaard (1)opening water boulevaard (2)opening water boulevaard (3)

opening water boulevaard (4)opening water boulevaard (5)opening water boulevaard (6)opening water boulevaard (7)opening water boulevaard (8)opening water boulevaard (9)opening water boulevaard (10)opening water boulevaard (11)opening water boulevaard (12)opening water boulevaard (13)opening water boulevaard (14)opening water boulevaard (15)

Commissaris van de Koning van de provincie Overijssel mevrouw A.Th.B. Bijleveld-Schouten.

opening water boulevaard (16)opening water boulevaard (17)opening water boulevaard (18)

Schipper mag ik over varen

opening water boulevaard (19)opening water boulevaard (20)opening water boulevaard (21)opening water boulevaard (22)opening water boulevaard (23)opening water boulevaard (24)opening water boulevaard (25)opening water boulevaard (26)opening water boulevaard (27)opening water boulevaard (28)opening water boulevaard (30)