Almelo ontvangt Canadese veteranen

Almelo ontvangt Canadese veteranen

In verband met de 70-jarige bevrijding ontvangt Almelo van 2 tot 10 mei een groep van 73 Canadezen. Hieronder zijn vijf Canadese veteranen met famlieleden en 42 leden van de Kincardine Scottish Pipe Band.

almelo ontvangt canadese veteranen (1)almelo ontvangt canadese veteranen (2)almelo ontvangt canadese veteranen (3)almelo ontvangt canadese veteranen (4)

De gastgezinnen stonden al klaar om hun te ontvangen

almelo ontvangt canadese veteranen (5)almelo ontvangt canadese veteranen (6)almelo ontvangt canadese veteranen (7)almelo ontvangt canadese veteranen (8)

De koffers naar binnen

almelo ontvangt canadese veteranen (9)

En dan krentewegge met koffie of thee

almelo ontvangt canadese veteranen (10)almelo ontvangt canadese veteranen (11)almelo ontvangt canadese veteranen (12)almelo ontvangt canadese veteranen (13)almelo ontvangt canadese veteranen (14)almelo ontvangt canadese veteranen (15)almelo ontvangt canadese veteranen (16)almelo ontvangt canadese veteranen (17)almelo ontvangt canadese veteranen (18)almelo ontvangt canadese veteranen (19)almelo ontvangt canadese veteranen (20)almelo ontvangt canadese veteranen (21)almelo ontvangt canadese veteranen (22)almelo ontvangt canadese veteranen (23)

De pipers band is aan gekomen

almelo ontvangt canadese veteranen (24)almelo ontvangt canadese veteranen (25)almelo ontvangt canadese veteranen (26)almelo ontvangt canadese veteranen (27)almelo ontvangt canadese veteranen (28)almelo ontvangt canadese veteranen (29)almelo ontvangt canadese veteranen (30)almelo ontvangt canadese veteranen (31)almelo ontvangt canadese veteranen (32)almelo ontvangt canadese veteranen (33)almelo ontvangt canadese veteranen (34)almelo ontvangt canadese veteranen (35)almelo ontvangt canadese veteranen (36)almelo ontvangt canadese veteranen (37)