Bloemetje van de maand Mei

Het bloemetje van de maand mei, aangeboden door “de bloemenschuur” uit Almelo is deze maand uitgereikt aan:

Bert van Galen

Hiervoor hebben wij Bernadette bereid gevonden om  Bert van Galen een bloemetje aan te bieden

Bert is een groot dierenliefhebber. Dat blijkt alleen al uit het feit dat hij vanuit Amsterdam naar Almelo is gekomen om de uitzending bij te wonen van “dierenzorg” op AAFM woensdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur.

Bert is medewerker van AmsterdamFM en zal voor de stichting Dieren Welzijn Centrum Almelo een promotiefilm gaan maken.

Tevens zal hij gaan meewerken aan de uitzendingen van dierenzorg door elke maand een gedicht of verhaal ten gehore te brengen. De volgende uitzending is op 3 juni. Dit is de laatste uitzending voor dit seizoen. We beginnen daarna weer op 2 september.

Ook wil hij samen met de stichting een congres / bijeenkomst gaan opzetten voor mensen die graag over hun huisdieren willen praten met andere dierenliefhebbers.

Hierover kunt u binnenkort lezen op onze website www.helpnieuwdierenasielalmelo.nl of op onze facebooksite Dieren WelzijnCentrum.

Bert heeft samen met zijn vriendin 2 katten (perzen) en is daar zeer gek mee. Volgens Bert worden mensen steeds gekker op hun huisdieren. Een van de zaken waar we over gepraat hebben is een waardig afscheid voor je huisdieren en de veranderde behoefte hieromtrent bij mensen. Dit komt mede doordat onze maatschappij steeds individualistischer wordt.

Mocht u de uitzending willen terugluisteren dan kunt u die via de computer terug luisteren door onderstaande link te copieren.

Tekst Emiel Nijmeijer.

www.aafm.nl/dierenzorg

bloemetje van de maand (1) bloemetje van de maand (2) bloemetje van de maand (3)