Canadezen Officiële ontvangen door loco burgemeester Claudio Bruggink

Almelo ontvangt Canadese veteranen

In verband met de 70-jarige bevrijding ontvangt Almelo van 2 tot 10 mei een groep van 73 Canadezen. Hieronder zijn vijf Canadese veteranen met famlieleden en 42 leden van de Kincardine Scottish Pipe Band. In verband met de komst van de Canadese gasten is een uitgebreid programma georganiseerd en is een aantal activiteiten gepland

Officiële ontvangst 3 mei

Op zondag 3 mei werden de Canadese veteranen met hun familieleden en de leden van de Canadese bands en begeleiders officieel ontvangen door de gemeente Almelo. De ontvangst was in het Theaterhotel (Amadeuszaal) van 10.00 tot ca. 11.30 uur. Bij deze ontvangst waren ook de gastgezinnen aanwezig. Na een welkomstwoord door loco burgemeester Claudio Bruggink werd aan de vijf veteranen een deelnamemedaille uitgereikt en aan de overige Canadese gasten een gedenkspeld.  Hierna is er gelegenheid tot informele contacten met de Canadese veteranen.

officele ontvangst (1) officele ontvangst (2) officele ontvangst (3) officele ontvangst (4) officele ontvangst (5) officele ontvangst (6) officele ontvangst (7) officele ontvangst (8) officele ontvangst (9) officele ontvangst (10) officele ontvangst (11) officele ontvangst (12) officele ontvangst (13) officele ontvangst (14) officele ontvangst (15) officele ontvangst (16) officele ontvangst (17) officele ontvangst (18) officele ontvangst (19) officele ontvangst (20) officele ontvangst (21) officele ontvangst (22) officele ontvangst (23) officele ontvangst (24) officele ontvangst (25) officele ontvangst (26) officele ontvangst (27) officele ontvangst (28)

 

m_COEN8307