Debatteerwedstrijd van scholen in de nieuwe raadzaal

Debatteerwedstrijd van scholen in de nieuwe raadzaal

debateerwedstrijd school (4)debateerwedstrijd school (1)debateerwedstrijd school (3)debateerwedstrijd school (5)debateerwedstrijd school (6)debateerwedstrijd school (7)debateerwedstrijd school (8)debateerwedstrijd school (9)debateerwedstrijd school (10)debateerwedstrijd school (11)debateerwedstrijd school (12)debateerwedstrijd school (13)debateerwedstrijd school (14)debateerwedstrijd school (15)debateerwedstrijd school (16)debateerwedstrijd school (17)debateerwedstrijd school (18)

De jongste kandidaat

debateerwedstrijd school (19)debateerwedstrijd school (20)debateerwedstrijd school (21)debateerwedstrijd school (22)debateerwedstrijd school (23)debateerwedstrijd school (24)debateerwedstrijd school (25)debateerwedstrijd school (26)debateerwedstrijd school (27)debateerwedstrijd school (28)debateerwedstrijd school (29)debateerwedstrijd school (30)

Gijs Stork reikte de prijzen uit
debateerwedstrijd school (31)

Tweede prijs Windhoekschool

debateerwedstrijd school (32)

De eerste prijs Het Pallet

debateerwedstrijd school (33)debateerwedstrijd school (34)debateerwedstrijd school (35)