Nieuw project Preston Comité.

ALMELO- In samenwerking met de Kunstwerkplaats Almelo werkt het Preston Comité al een tijdje aan het maken van een betonnen mozaïek kunstbank.. De mozaïek voorstelling stelt de jumelage van  Almelo en Preston (Engeland) voor. Van beide steden worden bekende personen en gebouwen afgebeeld. Op 19 mei aanstaande zullen een groot aantal Almeloërs, cursisten van Aschwin Huiskes en Ger Bonsink, aan de slag gaan. Begin juni komen kunstenaars uit Preston over om mee te helpen. Een paar jaar geleden zijn Almelose kunstenaars in Preston geweest. Als de bank klaar is wordt deze in het Schelfhorstpark geplaatst.

De Engelse kunstenaar komen op 4 juni naar Almelo.

De Kunstwerkplaats aan de Nicolaas. Beetsstraat 26 te Almelo.

kunst mozaiekbank (1) kunst mozaiekbank (2) kunst mozaiekbank (3) kunst mozaiekbank (4) kunst mozaiekbank (5) kunst mozaiekbank (6) kunst mozaiekbank (7) kunst mozaiekbank (8)