Opening van het nieuwe Gemeentehuis

Het was feestelijk en toch sober gehouden

De kinderen onthulde de tekst

die er rondom staat

opening nieuwe gemeentehuis (1) opening nieuwe gemeentehuis (2) opening nieuwe gemeentehuis (3) opening nieuwe gemeentehuis (4) opening nieuwe gemeentehuis (5) opening nieuwe gemeentehuis (6) opening nieuwe gemeentehuis (7) opening nieuwe gemeentehuis (8) opening nieuwe gemeentehuis (9) opening nieuwe gemeentehuis (10) opening nieuwe gemeentehuis (11) opening nieuwe gemeentehuis (12) opening nieuwe gemeentehuis (13) opening nieuwe gemeentehuis (14) opening nieuwe gemeentehuis (15) opening nieuwe gemeentehuis (16) opening nieuwe gemeentehuis (17) opening nieuwe gemeentehuis (18) opening nieuwe gemeentehuis (19) opening nieuwe gemeentehuis (20) opening nieuwe gemeentehuis (21) opening nieuwe gemeentehuis (22) opening nieuwe gemeentehuis (23)

En maar kijken waar je huis staat

opening nieuwe gemeentehuis (24) opening nieuwe gemeentehuis (25) opening nieuwe gemeentehuis (26) opening nieuwe gemeentehuis (27) opening nieuwe gemeentehuis (28) opening nieuwe gemeentehuis (29) opening nieuwe gemeentehuis (30) opening nieuwe gemeentehuis (31) opening nieuwe gemeentehuis (32) opening nieuwe gemeentehuis (33) opening nieuwe gemeentehuis (34) opening nieuwe gemeentehuis (35) opening nieuwe gemeentehuis (36) opening nieuwe gemeentehuis (37)