Romeo & Julia

Zaterdag en Zondag was er een weergaloze optreden van Servus op het Indiëterrein van Romeo & Julia

Een muzikale en avontuurlijke zoektocht naar de vijf grote emoties die elk mens in zijn leven tegenkomt: angst, verdriet, woede, geluk en jaloezie.

Wie kent niet het wereldberoemde verhaal van William Shakespeare over de onmogelijke liefde van twee mensen uit twee totaal verschillende culturen? Het verhaal begint daar waar Romeo en Julia eindigt. Het volgt een jonge man op zijn reis door het leven, vol ups en downs. Met een wel zéér verrassend eind!

De muziekkeuze voor deze voorstelling is bijzonder veelzijdig: van klassiek tot trance, van moderne musical tot opera en alles wat daartussen zit.

Een muzikale en avontuurlijke zoektocht naar de vijf grote emoties die elk mens in zijn leven tegenkomt: angst, verdriet, woede, geluk en jaloezie

het toneelstuk was op het beroemde verhaal van Shakespeare.

Het is totaaltheater was op een bijzondere locatie.

romeo en julia (1) romeo en julia (2) romeo en julia (3) romeo en julia (4) romeo en julia (5) romeo en julia (6) romeo en julia (7) romeo en julia (8) romeo en julia (9) romeo en julia (10) romeo en julia (11) romeo en julia (12) romeo en julia (13) romeo en julia (14) romeo en julia (15) romeo en julia (16) romeo en julia (17) romeo en julia (18) romeo en julia (19) romeo en julia (20) romeo en julia (21) romeo en julia (22) romeo en julia (23) romeo en julia (24) romeo en julia (25) romeo en julia (26) romeo en julia (27) romeo en julia (28) romeo en julia (29) romeo en julia (30) romeo en julia (31) romeo en julia (32) romeo en julia (33) romeo en julia (34) romeo en julia (35) romeo en julia (36) romeo en julia (37) romeo en julia (38) romeo en julia (39)