StreetLive” bij de Titus Brandsmahof

Groot optreden in de Titus Brandsmahof

Zaterdag 30 mei was “StreetLive” bij de Titus Brandsmahof een groot optreden verzorgen in het Grand-café. Dit is mogelijk dankzij de ondersteuning van de “Vrienden van Eugeria”.

“StreetLive” is een folkband afkomstig uit Nederland. De band bestaat uit Ryanne (zang, gitaar), Nathalie (percussie, gitaar) en Ada (accordeon, tinwhistle). “StreetLive” begon met optredens op straat, maar werd al snel gevraagd voor pubs, restaurants, buurthuizen en festivals.

Hun stijl is een mix van bekende en minder bekende folkmuziek uit onder andere Ierland, Schotland, Spanje en Italië, en eigen nummers.

streetlive (1) streetlive (2) streetlive (3) streetlive (4) streetlive (5) streetlive (6) streetlive (7) streetlive (8) streetlive (9) streetlive (10) streetlive (11) streetlive (12) streetlive (13) streetlive (14)