Terug van de Hel van Twente 2015

Op woensdag 20 mei 2015 organiseerde de Almelose Toervereniging Ruiten Drie

voor de 27e keer het jaarlijkse wielerevenement de ‘Hel van Twente’. Met jaarlijks zo’n 1100 tot 1500

deelnemers is het de grootste midweekse toertocht van Nederland. Volgens de organisatie is het

ook de heetste: “Dit is een pittige tocht. Hoewel het weer soms zorgt voor verkoeling, staan de

kuiten van de meeste fietsers in brand wanneer zij bij de finish aankomen

De Hel van Twente

Van oorsprong is de Hel van Twente een tocht die georganiseerd werd door de sportvereniging van de Justitiële Inrichtingen. Na een vraag om samenwerking met de ATV Ruiten Drie werd na enkele jaren de volledige organisatie overgenomen door de ATV Ruiten Drie.

terug uit de hel van twente (1) terug uit de hel van twente (2) terug uit de hel van twente (3) terug uit de hel van twente (4) terug uit de hel van twente (5) terug uit de hel van twente (6) terug uit de hel van twente (7) terug uit de hel van twente (8) terug uit de hel van twente (9) terug uit de hel van twente (10) terug uit de hel van twente (11) terug uit de hel van twente (12) terug uit de hel van twente (13) terug uit de hel van twente (14) terug uit de hel van twente (15) terug uit de hel van twente (16) terug uit de hel van twente (17) terug uit de hel van twente (18) terug uit de hel van twente (19) terug uit de hel van twente (20) terug uit de hel van twente (21) terug uit de hel van twente (22) terug uit de hel van twente (23) terug uit de hel van twente (24) terug uit de hel van twente (25) terug uit de hel van twente (26) terug uit de hel van twente (27) terug uit de hel van twente (28) terug uit de hel van twente (29)

Even nog een stuntje in de rug

terug uit de hel van twente (30) terug uit de hel van twente (31) terug uit de hel van twente (32)

Zelfs de Duitse Politie deed mee aan de Hel van twente

terug uit de hel van twente (33)

He he het zit er weer op

De rest van de foto’s staan op  OYPO  kijk boven aan