Twentse Lente Festival 2015

Het Twentse Lente Festival 2015, dat op vrijdag 29 mei werd gehouden, was het begin van een heel weekend (Twentse Lente Dagen) van activiteiten met als verbindend thema: Toptalent uit heel Nederland in Almelo. Het festival bestaat uit gratis toegankelijke optredens op het gebied van muziek, dans, cabaret, theater, poëzie en magic op verrassende plekken in de binnenstad: in kerken, winkels en kroegen en het Huis van Katoen, op de Koornmarkt en het Amaliaplein, bij het Fonteinplein, op een ponton in de Kretavijver, in de tuin van Casa Santa Maria en in de Schuttenstraat. Sommigen van de artiesten zijn kersverse ontdekkingen, anderen zijn net doorgebroken of hebben al een bijzondere naam opgebouwd. Er was vanalles te doen @ Almelo dus!

Foto’s zijn gemaakt door Roel Immink en de Twentsefotosite

twentselente festival (1) twentselente festival (2) twentselente festival (3) twentselente festival (4) twentselente festival (5) twentselente festival (6) twentselente festival (7) twentselente festival (8) twentselente festival (9) twentselente festival (10) twentselente festival (11) twentselente festival (12) twentselente festival (13) twentselente festival (14) twentselente festival (15) twentselente festival (16) twentselente festival (17) twentselente festival (18) twentselente festival (19) twentselente festival (20) twentselente festival (21) twentselente festival (22) twentselente festival (23) twentselente festival (24) twentselente festival (25) twentselente festival (26) twentselente festival (27) twentselente festival (28) twentselente festival (29) twentselente festival (30) twentselente festival (31) twentselente festival (32) twentselente festival (33) twentselente festival (34) twentselente festival (35)

Derde prijs was voor de school de  Huve

twentselente festival (36)

Tweede prijs voor de school de Heemde

twentselente festival (37) twentselente festival (38) twentselente festival (39)

De eerste prijs voor de school de Mare

twentselente festival (40) twentselente festival (41) twentselente festival (42) twentselente festival (43) twentselente festival (44) twentselente festival (45) twentselente festival (46) twentselente festival (47) twentselente festival (48) twentselente festival (49) twentselente festival (50) twentselente festival (51) twentselente festival (52) twentselente festival (53) twentselente festival (54) twentselente festival (55) twentselente festival (56) twentselente festival (57) twentselente festival (58) twentselente festival (59) twentselente festival (60) twentselente festival (61) twentselente festival (62) twentselente festival (63) twentselente festival (64) twentselente festival (65) twentselente festival (66) twentselente festival (67)