Ballonnen Rotary Ballooning blijven aan de grond

Ballonnen Rotary Ballooning blijven aan de grond

Te veel wind, een onstabiele atmosfeer  en regenverwachting hebben ervoor gezorgd dat de tien ballonnen van Rotary Ballooning niet op konden stijgen woensdagavond. ‘Je kunt beter op de grond staan en spijt hebben dat je niet bent gegaan dan in de lucht zijn en wensen dat je op de grond stond”, vatte ballonvaarder Rien Jurg de slechte boodschap samen. 

De 200 deelnemers van het evenement hebben desondanks genoten van een uitgebreid buffet in het Theaterhotel. Ze hebben ter plekje een afspraak gemaakt voor een nieuwe datum. Want de deelnemers houden de ballonvaart uiteraard tegoed. 

Rotary Ballooning bracht 5000 euro op voor het Jeugdsportfonds Almelo. Paul van Iersel overhandigde de cheque aan Ben Hulshof van het fonds. 

rotery balloon (1) rotery balloon (2) rotery balloon (3) rotery balloon (4) rotery balloon (5) rotery balloon (6) rotery balloon (7) rotery balloon (8) rotery balloon (9) rotery balloon (10) rotery balloon (11) rotery balloon (12)

De Buienradar gaf het ook al aan het was niet vertrouwd om de lucht in te gaan

rotery balloon (13) rotery balloon (14) rotery balloon (15) rotery balloon (16) rotery balloon (17) rotery balloon (18) rotery balloon (19) rotery balloon (20)

Er werd een Cheque aan geboden van 5000 euro