Beauty queen Kim Schurink Rondemiss

Beauty queen Kim Schurink

Rondemiss op 28 augustus

De Profronde Almelo heeft beauty queen en fotomodel Kim Schurink (27) gestrikt voor de rol van Rondemiss op vrijdag 28 augustus. De samenwerking moet in dit geval beide partijen voordeel opleveren:  de Profronde heeft een Rondemiss met veel ervaring in publieke optredens en de Rondemiss zelf hoopt als event-organisator veel op te steken van het grootste wieler- en familie evenement in de regio.

Kim Schurink is geboren en getogen in het naburige Hengelo en is vertrouwd met het wielrennen. Ze is een achternicht van oud profwielrenner en huidig ploegleider Rudi Kemna. Kim’s vader was een begeesterd amateur wielrenner met wie ze de sport volgt en ze stond veelvuldig langs de kant bij wielerwedstrijden van haar nicht Hanneke en neef Tom Schurink. Zelf is Kim Schurink actief in de paardensport.

Al in haar tienerjaren deed Kim mee aan missverkiezingen. Ze won in 2011 de titel Queen of the Benelux en eindigde op een eervolle tweede plek bij de Queen of de World verkiezing in Berlijn. Ze is freelance model maar werkt daarnaast ook voor gerenommeerde bureaus als Emef. Kim Schurink organiseert zelf de miss Beauty of Overijssel verkiezing, een voorronde van de miss Beauty of the Netherlands competitie. Ook dat evenement is afhankelijk van sponsoren, net als de Profronde Almelo. De beauty queen komt daarom extra graag naar Almelo in de hoop dat ze er ook iets leert voor haar eigen organisatie.

m_2015 persbericht Rondemiss Kim foto