Bewoners Beekrede en Beekzicht houden zelf openbaar groen in toom

De bewoners van  appartementencomplexen Beekrede en Beekzicht in de Ossenkoppelerhoek onderhouden zelf het openbaar groen in de omgeving van hun woningen. Ze steken noodgedwongen zelf de handen uit de mouwen, want de gemeentelijke veegwagens en onkruidbranders laten de twee

straatjes links liggen. Ze zitten blijkbaar niet in de planning. Pogingen om dat te veranderen, liepen tot nu toe op niets uit.

Maar de vraag is hoe lang de bewoners dat nog vol kunnen houden. Ze zijn allemaal op leeftijd en het verwijderen van het overtollige groen is zwaar werk. Eigenlijk zou de gemeente de twee ‘straatjes’ in het onderhoud mee moeten nemen, vinden de bewoners, die zelf gereedschap hebben aangeschaft voor het onderhoud. Het zou ook al helpen als de gemeente bijvoorbeeld materiaal beschikbaar zou stellen. Met een paar professionele branders zouden ze al heel erg geholpen zijn.

 beekrede (1) beekrede (2) beekrede (3) beekrede (4) beekrede (5) beekrede (6) beekrede (7) beekrede (8) beekrede (9) beekrede (10) beekrede (11) beekrede (12) beekrede (13) beekrede (14)