De jaarlijkse Sluitersveld braderie

Op 25 en 26 juni organiseert de Winkeliersvereniging Sluitersveld de Braderie in de Ootmarsumsestraat. Met bijna 2 kilometer kramen van winkeliers, diverse handelaren, kunstenaars, ambachten en activiteiten de langste Braderie van Almelo.

De Ootmarsumsestraat staat al vele eeuwen bekend als de handelsstraat en kent een gevarieerd aanbod van winkeliers. Meer dan 50 van deze winkeliers zijn lid van de Winkeliersvereniging en samen maken ze zich sterk om dit verleden ook in het heden te laten uitblinken. Dat doen ze o.a. met de Braderie, die zich met een lengte van bijna 2 km de langste Braderie van Almelo mag noemen. Buiten de ondernemers maken ook de diverse verenigingen zich sterk door een leuk evenement te organiseren op de Braderie. Er is weer veel te beleven.

Almeloos Kampioen Wasgoed Ophangen

Tijdens de Braderie op het Sluitersveld zal bij Expert Almelo een bijzonder kampioenschap worden gehouden. Iedereen kan dan meedoen aan het “Open Almeloos Kampioenschap Wasgoed Ophangen”. 25 en 26 juni tussen 18.00 en 21.00 uur. En zeg nou zelf, wie wil er nou geen Almeloos kampioen wasgoed ophangen worden.

De winnaars ontvangen mooie prijzen:

– Donderdag 25 juni Zanussi wasdroger

– Vrijdag 26 juni Luxe Etna Combi magnetron

Muzikale omlijsting

Het Viswijvenkoor De Schellevissen zorgt op 25 juni voor de muzikale omlijsting. Wilt u van hun vrolijk optreden genieten, zorg dan vooral dat u om 18.00 uur ter hoogte van de schoenenzaak Snijders aan de Ootmarsumsestraat staat, al waar zij zullen optreden. Meer informatie kunt u vinden op hun website www.deschellevissen.nl en hun facebookpagina Viswijvenkoor DeSchellevissen

braderie (2)

Om 17.30 uur werd er eerst een groepsfoto van het koor vóór de stoffenwinkel Kamp

Met deze winkel hebben de Schellevissen een leuke deal gemaakt voor de stoffen van hun nieuwe outfit.

Kamp bedankt

braderie (1)

braderie (3) braderie (4)

Ze hingen er met de benen uit zo druk

braderie (5) braderie (6) braderie (7) braderie (8) braderie (9) braderie (10) braderie (11) braderie (12) braderie (13) braderie (14) braderie (15) braderie (16) braderie (17) braderie (18) braderie (19) braderie (20) braderie (21) braderie (22) braderie (23) braderie (24) braderie (25) braderie (26)

Even de was voor Moeder ophagen

braderie (27) braderie (28) braderie (29) braderie (30) braderie (31) braderie (32) braderie (33) braderie (34)

En maar kluiven mmmmm

braderie (35)