Forensica,is een forensisch onderzoeksbureau

Forensica is een particulier forensisch onderzoeksbureau dat onderzoek uitvoert voor advocaten, ondernemers en particulieren.

Forensica is opgezet met als doel verdachten een eerlijk proces te geven.

Op woensdag 10 juni heeft Forensica een lezing verzorgt over het werkveld van een forensisch onderzoeker.

Veel mensen kennen de series zoals CSI wel, maar weten niet wat daarvan feit of fictie is. Tijdens de lezing heeft de heer Dankers verteld over verschillende werkgebieden binnen het forensisch onderzoek. Het DNA-onderzoek is een hot item binnen het strafrecht, maar is niet altijd de ‘smoking gun’. Vervolgens werd er verteld over vingerafdrukken onderzoek, brand onderzoek, handtekening onderzoek en het onderzoek naar botten. Het verhaal werd duidelijk toegelicht door middel van foto’s en films. Na afloop was er nog de mogelijkheid om sporen en materialen te bekijken. Wilt u meer weten over Forensica of forensisch onderzoek? Kijk dan op www.bureau-forensica.nl of bel met 06-45 90 32 46″

forensci onderzoek (1) forensci onderzoek (2) forensci onderzoek (3) forensci onderzoek (4) forensci onderzoek (5) forensci onderzoek (6) forensci onderzoek (7) forensci onderzoek (8) forensci onderzoek (9) forensci onderzoek (10) forensci onderzoek (11) forensci onderzoek (12)