I am hitchBOT en Straatmuziekfestival

I am hitchBOT – a robot from Port Credit, Ontario.

Vorige zomer liftte ik dwars door Canada, van Halifax, Nova Scotia tot Victoria in Britisch Columbia in 26 dagen. Ik kreeg 19 x een lift en reisde meer dan 10.000 kilometer!

In februari 2015 ging ik op bezoek in Duitsland om op ontdekking te gaan in o.a. München, Berlijn en Hamburg.

Op dit moment ben ik op vakantie in Nederland ik kwam 7 juni aan en bezocht in Enschede de Twente Biënnale en Culturele Zondag. Ik logeer bij Concordia Film, Theater en Expositie. Vanochtend zaterdag 13 juni ben ik opgehaald door Evy Goessen en Marianne van de Steeg die mij een dag gastvrij ontvangen in Almelo. Ik ben tenslotte op zoek naar Twente’s culturele pareltjes! Het was een superdag en wat is er veel te zien en te beleven in Almelo. Moe maar voldaan rol ik straks mijn bedje weer in! Almelo bedankt! #hitchbot www.hitcbot.me

Ik voelde me goed thuis bij de 7de editie van het Straatmuziekfestival Almelo plaats tussen

Omdat we ons verbeelden dat we in Almelo met afstand het leukste straatmuziekfestival van

Nederland hebben wordt het tijd voor een mooie naam: All Mellow Straatmuziekfestival.All Mellow

staat voor Almelo, gemoedelijk en ontspannen, en dat is dit muzikale straatfeest elk jaar weer

 

Foto’s Roel Immink en Twentsefotosite

 

straatmuziek festival (1) straatmuziek festival (2) straatmuziek festival (3) straatmuziek festival (4) straatmuziek festival (5) straatmuziek festival (6) straatmuziek festival (7) straatmuziek festival (8) straatmuziek festival (9) straatmuziek festival (10) straatmuziek festival (11) straatmuziek festival (12) straatmuziek festival (13) straatmuziek festival (14) straatmuziek festival (15) straatmuziek festival (16) straatmuziek festival (17) straatmuziek festival (18) straatmuziek festival (19) straatmuziek festival (20) straatmuziek festival (21) straatmuziek festival (22) straatmuziek festival (23) straatmuziek festival (24) straatmuziek festival (25)

Alle foto’s staan op  OYPO kijk boven aan