Ik sta er met m’n neus bovenop!

Nieuw evenement in Almelo trapt af in het Twente Center

De organisatoren van Picknick in the Park en Culivent komen met een nieuwe evenement.

MAGICA is voor alsnog de werktitel wat een samenvoeging is van Magic en Almelo.

Een weekend vol verwondering, verrassing en verbijstering.

De ingrediënten van de stad Almelo verpakt in een evenement. Deze ingrediënten worden aan Almelo toegekend door de bezoekers van heinde en ver. In dit evenement zullen magiërs, goochelaars en tovenaars de stad bezoeken en zijn er optredens in diverse pop-up theaters in de stad, zijn er goochelaars in de horeca en in de winkels en zult u overal op verrassende plaatsen verrast worden.

U zult zich verwonderen.. Zet het alvast in uw agenda.

10 tot en met 13 september in de binnenstad van het bewonderenswaardig prachtig Almelo.

Ik sta er met m’n neus bovenop!

 

magic (1) magic (2) magic (3) magic (4) magic (5) magic (6) magic (7) magic (8) magic (9) magic (10) magic (11) magic (12) magic (13) magic (14) magic (15) magic (16) magic (17) magic (18) magic (19) magic (20) magic (21) magic (22) magic (23) magic (24) magic (25) magic (26)

Dit is het team dat het weer waar maakt

magic (27) magic (28) magic (29)