Illegale Haringparty 2015

Namens Stichting Mensen voor mensen organiseert Marquette Detachering en Zandwijk Zalencentrum dit jaar voor de 5e keer de ILLEGALE HARINGPARTY.

Lustrum editie

De Illegale Haringparty is een jaarlijks terugkerend en succesvol evenement georganiseerd door Marquette Detachering en Zalencentrum Zandwijk. Op donderdag 4 juni 2015 vanaf 19:00 uur verzamelen zich tenminste 350 gasten uit de politiek en het Twentse bedrijfsleven bij Zalencentrum Zandwijk waarbij niet alleen haring wordt geproefd maar ook kan worden genetwerkt.

Alle uitgenodigde gasten worden ook dit jaar weer aangespoord om deel te nemen aan de veiling waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel. De veiling van de beroemde Hollandse haring gaat via het Amerikaanse systeem.  Bedoeling van dit systeem is dat iedereen een bod  uitbrengt voor een bedrag van minimaal € 250,-. De veiling wordt, net als andere jaren, geleid door de zeer enthousiaste veilingmeester Albert Hendrikse (Algemeen directeur Nijhof Wassink Groep). Naast het eerste vaatje haring kan er ook geboden worden op vele interessante items waaronder een wijn reis naar Italië en een masterclass golf.

Het goede doel

Stichting Mensen voor mensen zal de opbrengst, net als voorgaande jaren, schenken aan nader te bepalen doelen. Vorig jaar is gekozen om de opbrengst te schenken aan Stichting Manna uit Twenterand, Stichting Wios Wierden-Enter, KiKa Stichting Kinderen Kankervrij, Woonvoorziening De Tyehof te Den Ham, Stichting BOOT uit Twenterand en Stichting Bowie uit Wierden. Deze organisaties hebben allen het doel om mensen in de regio een extra steuntje in de rug te geven en waar nodig hulp te bieden en te begeleiden.

De Totale veiling heeft op gebracht   40.200 Euro

Het vaatje haring is gekocht door de Firma  Dasco

haring party (1) haring party (2) haring party (3) haring party (4) haring party (5) haring party (6) haring party (7) haring party (8) haring party (9) haring party (10) haring party (11) haring party (12)

Johan Pfieffee  van Eurol en Albert Hendrikse van NijhofWassink

haring party (13) haring party (14) haring party (15) haring party (16) haring party (17) haring party (18) haring party (19) haring party (20) haring party (21) haring party (22) haring party (23) haring party (24) haring party (25) haring party (26) haring party (27) haring party (28) haring party (29) haring party (30) haring party (31) haring party (32) haring party (33) haring party (34) haring party (35) haring party (36) haring party (37) haring party (38) haring party (39) haring party (40) haring party (41) haring party (42) haring party (43) haring party (44) haring party (45) haring party (46) haring party (47) haring party (48)

Firma Dasco met het vaatje haring

haring party (49) haring party (50) haring party (51) haring party (52) haring party (53) haring party (54) haring party (55) haring party (56) haring party (57) haring party (58) haring party (59) haring party (60) haring party (61)