School De Weier op weg naar Zeist

De Weier blijft maar winnen: Kampioen van Oost-Nederland

De jongens van groep 5/6 van OBS De Weier blijven vriend en vijand verbazen. Na het kampioenschap van Almelo en Twente behaalde het op het districtstoernooi in Barneveld ook nog de titel van Oost-Nederland. Met vijf jongens van Luctor, twee van PH, één van La Première en één van het schoolplein speelden ze een magnifiek toernooi. In de halve finale werd De Vijf-er uit Deventer met 6-1 opgerold waarna het beter spelende De Weier in een zenuwslopende finale De Franciscusschool uit Nunspeet met 3-2 net voor wist te blijven. Er lijkt maar geen einde te komen aan dit voetbalsprookje. Op 17 juni wordt het finale hoofdstuk geschreven wanneer het team wordt opgehaald door de KNVB-spelersbus voor de reis naar Zeist, waar met vijf andere disctrictskampioenen gestreden gaat worden om het Algeheel Schoolvoetbalkampioenschap van Nederland.

de weier (3)de weier (1)de weier (2)de weier (4)de weier (5)de weier (6)de weier (7)De supporters er bij

de weier (8)En dus op weg naar het Kampioenschap