Slowpitch Demonstratie Heren

Een demonstratie wedstrijd  zondag 7 juni. Het bezoekende team is het NL Sr. HERENTEAM Slowpitch (KNBSB).

Zij nemen hun eigen tegenstanders mee (eveneens een externe partij). Intentie van HSV (sport)vereniging Uitsmijters’55, is hiermee om een bijzondere invulling te geven via deze vorm van promotie van de honk- & softbalsport alsook de eigen vereniging in het kader van haar 60 jarig bestaan als Almelose Sportclub.

Daarbij zijn genodigde doelgroepen onder meer: leden, ereleden, oud-leden, spelers, ouders, vrienden, bevriende clubs, buren en buurtbewoners, kinderen van buurtscholen, regionale en overige sportverenigingen, KNBSB, Almeloërs, Gemeentelijke officials en andere sportliefhebbers.

UITSMIJTERS (1) UITSMIJTERS (2) UITSMIJTERS (3) UITSMIJTERS (4)

Irene ten Seldam  Opende met de bal het Toernooi

UITSMIJTERS (5) UITSMIJTERS (6)

Dit had niemand gedacht met een zeer goede gooi

UITSMIJTERS (7) UITSMIJTERS (8) UITSMIJTERS (9) UITSMIJTERS (10) UITSMIJTERS (11) UITSMIJTERS (12) UITSMIJTERS (13) UITSMIJTERS (14) UITSMIJTERS (15) UITSMIJTERS (16) UITSMIJTERS (17) UITSMIJTERS (18) UITSMIJTERS (19) UITSMIJTERS (20) UITSMIJTERS (21) UITSMIJTERS (22) UITSMIJTERS (23)