Eindelijk de lucht in

Vanavond was het dan zover. Nadat de vaarten met de heteluchtballonnen op 17 juni gecanceld moesten worden vanwege het weer, zijn vanavond dan toch 4 heteluchtballonnen met in totaal 34 passagiers opgestegen vanaf het Schelfhorstpark in Almelo. Een hele happening om te zien en veel mensen die even een kijkje kwamen nemen, want hoe vaak gaan er nou meerdere heteluchtballonnen tegelijk de lucht in? De weersomstandigheden vanavond waren geweldig om met de ballonnen de lucht in te gaan en de passagiers zullen genieten van een mooie ballonvaart.

De passagiers zijn deelnemers aan de Rotary Ballooning 2015. Zij waren de sponsoren van ons evenement, waarbij wij geld hebben ingezameld voor een goed doel. Dit jaar was gekozen voor Het Jeugdsportfonds Almelo en wij hebben een cheque kunnen overhandigen van € 5.000,=.

Het Jeugdsportfonds Almelo creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Met de opbrengst zullen Het Jeugdsportfonds Almelo en het Sportbedrijf Almelo gezamenlijk zwembadkaarten ter beschikking stellen aan kansarme kinderen in Almelo om ook hen de kans te geven om eens heerlijk te gaan zwemmen.

De volgende Rotary Ballooning zal over 2 jaar weer plaatsvinden en ook dan hopen wij weer een leuk evenement neer te zetten met behulp van sponsoren en de opbrengst weer aan een goed doel te schenken.

ballonvaart (1)

Eerst even Godendans je weet maar nooit

ballonvaart (2) ballonvaart (3)

Op de grond nog achter gebleven plasticbekers van Hob Nob

ballonvaart (4) ballonvaart (5) ballonvaart (6) ballonvaart (7) ballonvaart (8) ballonvaart (9)

Eerst moest er gewerkt worden voor dat je de lucht in ging

ballonvaart (10) ballonvaart (11) ballonvaart (12) ballonvaart (13) ballonvaart (14) ballonvaart (15) ballonvaart (16) ballonvaart (17)

Toen werd de zaak letterlijk opgeblazen

ballonvaart (18) ballonvaart (19) ballonvaart (20) ballonvaart (21) ballonvaart (22) ballonvaart (23) ballonvaart (24) ballonvaart (25) ballonvaart (26) ballonvaart (27)

Daar staan ze dan de ballonvaarders van Almelo

ballonvaart (28)

Zelfs vader en zoon
ballonvaart (29) ballonvaart (30) ballonvaart (31)

Dat ook nog een verstekeling

ballonvaart (32)

Nog een

ballonvaart (33) ballonvaart (34) ballonvaart (35) ballonvaart (36) ballonvaart (37) ballonvaart (38) ballonvaart (39) ballonvaart (40) ballonvaart (41) ballonvaart (42) ballonvaart (43) ballonvaart (44) ballonvaart (45) ballonvaart (46) ballonvaart (47) ballonvaart (48) ballonvaart (49) ballonvaart (50) ballonvaart (51) ballonvaart (52) ballonvaart (53) ballonvaart (54) ballonvaart (55)

Zo afscheid genomen van vrouw en kinderen en dan op een behouden vaart

ballonvaart (56) ballonvaart (57) ballonvaart (58) ballonvaart (59)

m_5H8B2487

Deze foto is gemaakt door Timon Scholten