Freek naar de middenstip met Heracles’ goaltune l’Amour Toujours

The show must go on…

Op de memorabele klanken van Heracles’ goaltune l’Amour Toujours werd de zondag aan ALS overleden paparazzi Freek Buitenweg donderdagavond het veld van Heracles Almelo binnengedragen. Omring door zijn Ria, kinderen, familie vrienden en bekenden werd op Freek’s wijze afscheid van hem genomen. Aangeslagen, maar ook gek, met humor en natuurlijk muziek. Freeks levensvrijheid werd vertolkt door Queen’s I Want to break free. Daarbij werd het beeld van een Freek met stofzuiger en theedoek in de hand niet vergeten. Na muziek, de herinneringswoorden en vooral de door hem geregelde grote bos bloemen voor zijn vrouw Ria, werd Freek van het veld gedragen onder de klanken van The Show Must Go On, wederom van Queen. Na het condoleren proostte het gezelschap in de centrale hal op Freek. Dat wilde hij, de show must go on…

freek (1)

Veel vriendenen bekenden kwamen om afscheid te nemen van Freek

freek (2) freek (3) freek (4) freek (5) freek (6) freek (7) freek (8) freek (9)

Freek werd naar de middenstip gedragen dat was zijn wens

freek (10) freek (11) freek (12) freek (13) freek (14) freek (15) freek (16) freek (17) freek (18) freek (19) freek (20)

Freek zijn zoon moest van Freek de laatste bos bloemen aan Ria geven voor al zijn zorg

wat Ria heeft gedaan voor hem

freek (21) freek (22) freek (23) freek (24)

Freek jongen rust in vrede

Namens de Twentsefotosite en alle vrienden en bekenden