Jonge honden van Ibiza stormen veroveren plek 4 Terras Top 100

Jonge honden van Ibiza stormen veroveren plek 4 Terras Top 100

Vanuit het niets komt het jonge Ibiza uit Almelo de Terras Top 100 binnendenderen. De hippe club annex restaurant van Bastiaan Loohuis en Dion Bottenberg maakt het verschil in Almelo.

Loohuis (30) en Bottenberg (28) zijn pas vier maanden actief als horecaondernemers en staan nu al in de top 5 van de lijst. Dat is niet zo verwonderlijk, want als je het horecaplein oploopt valt het terras van Ibiza meteen op. Een keurig terras met zomerse uitstraling door een mix van gekleurde loungestoeltjes, traditioneel terrasmeubilair en loungebanken met vrolijk gekleurde kussens.

Onderscheidend
Ibiza onderscheidt zich van de andere horecazaken op het plein. ‘We willen echt iets anders bieden dan de traditionele bruine kroeg die je in Almelo veel ziet’, aldus Loohuis. Met oesters en coquilles op de kaart, een dj en vrolijke loungebanken is dat aardig gelukt. De gasten kunnen aan tafeltjes kiezen van een uitgebreide menukaart. Chef-kok Vincent Beekhuizen kookt Europese gerechten met seizoensgebonden producten, maar bereidt ook sashimi.

Visitekaartje
Het bedrijf scoort goed op uitstraling van het terras en de medewerkers en de kwaliteit van de bediening. De eigenaren zien het terras echt als het visitekaartje van de zaak. Loohuis: ‘We hebben het zonnigste terras van het plein. Op een zomerse dag is er plaats voor 80 gasten. Er lopen standaard twee medewerkers op het terras om de gasten te begroeten en te ontvangen en daarnaast één of twee runners. Service en snelheid vinden we heel belangrijk.’

ibiza (1)

Alles wordt in gereedheid gebracht voor de binnenkomst
ibiza (2) ibiza (3) ibiza (4) ibiza (5) ibiza (6)

Ja hoor ze komen er aan

ibiza (7) ibiza (8)

Daar is de limousine

ibiza (9) ibiza (10) ibiza (11) ibiza (12) ibiza (13) ibiza (14) ibiza (15) ibiza (16) ibiza (17)

He daar komt ook nog een Bruidspaar aan

ibiza (18)

De getuigen waren er ook bij

ibiza (19) ibiza (20) ibiza (21) ibiza (22) ibiza (23) ibiza (24) ibiza (25) ibiza (26)

Veel geluk jongens