Ibiza! de Roos van de maand juli van de PvdA

Roos van de maand juli van de PvdA voor Ibiza!

Al vele malen is het gezegd… twee jonge honden bestormen de top 5 en staan nummer 1 in Overijssel! Wat een geweldige prestatie en wat zetten deze mannen onze stad Almelo positief op de kaart. Lokale ondernemers! Top prestatie! Bastiaan Loohuis en Dion Bottenberg ‘maken het verschil’.

Voor ons een reden om de roos van de maand juli van de PvdA te brengen! Het jury rapport is duidelijk en wij zijn het er helemaal mee eens! Zelf willen ze nog wel benadrukken dat ze deze prestatie natuurlijk niet alleen hebben behaald maar met hulp van het personeel. Ja zeker, die verdienen ook de complimenten!

‘Het was maandag een spannende dag’ gaf Loohuis aan. Bijna de hele top 100 was aanwezig. Een enorme ervaring om daar te zijn en het resultaat is geweldig! Bottenberg deelt deze mening en voegt er aan toe ‘de terugkomst in Almelo was geweldig! Een feestje was de bedoeling maar dit!’ Alles was versierd en de blauwe loper lag klaar. ‘Geweldig terugkomen. We hebben een top feest gehad afgelopen nacht. Bedankt allemaal!’

Verdient en geniet er van heren!

Lieneke Bolhuis

PvdA Almelo

roos van de maand (3)roos van de maand (2)roos van de maand (1)