Troostdekens voor de 5 ambulances

Vandaag was het dan eindlijk zover…. wij mochten van het troostdekentje een kijkje achter de schermen hebben bij de Stichting Twentsewensambulance overijssel en omstreken. Blij als of we op schoolreisje gingen zo leuk. Er is ons gevraagd of wij de troostdekens voor de 5 ambulances willen haken. Aanstaande zaterdag zitten wij met ons team tussen 13.00 en 14.00 uur in het huis van Katoen en Nu in het centrum van Almelo. Als u wol wilt doneren, kennis met ons wilt maken of gezellig even wilt langskomen, dan heten wij u daar van harte welkom.

Margo Loopik Wij haken belangeloos Troostdenkentjes voor zeer zieke kindjes, die meer in het ziekenhuis liggen dan U en ik… en vandaag zijn wij samen met Stichting Twentsewens ambulance rond de tafel gaan zitten wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen…. En daar zijn wij gezammelijk uit gekomen… Wij gaan dekentjes haken voor de wensambulance… Wilt u hierover meer informatie kunt u mailen naar  hettroostdekentje@gmail.com

kinderwens (1) kinderwens (2) kinderwens (3) kinderwens (4)

En zo gingen ze op weg naar de Stichting Twentsewensambulance overijssel

kinderwens (5) kinderwens (6)