Kiwanis club Almelo

Geachte dame en heren,

In 2014 heeft de commissie Fundspending en Fundraising de opdracht aanvaard om een groot nieuw fundspendingproject te zoeken die voldoet aan de Kiwanis grondbeginselen. De voorkeur ging uit naar een lokaal project waarbij de leden van KCA zelf ook actief betrokken  zijn.

Hoe gek het ook klinkt in de praktijk lijkt fundraisen gemakkelijker dan fundspenden.  Beroemd zijn in Almelo de KCA fundraisingactiviteiten als het Walking Dinner, welke volgende week woensdag weer gaat plaatsvinden. Ook de kerstboomverkoop is een groot succes, waarbij jaarlijks meer dan 300 Kiwanis kerstbomen in Almelo worden verkocht.  Ook is onze club een van de grootste donateurs in Nederland van het Stop Tetanus project. Naast de vele goede doelen die we de afgelopen jaren hebben bediend, 2 weken geleden nog een cheque voor Kans voor een Kind, bleef de behoefte aanwezig om een nieuw, groots project voor meerdere jaren te omarmen. De commissie heeft meerdere potentiele projecten bezocht en bestudeerd. Toen we in contact kwamen met de Weekendschool “Toppers op zondag” voelde dat direct goed : een goed doel, gericht op Almelose kinderen waarvoor een aantal zaken niet vanzelfsprekend is, een goede organisatie met enthousiaste mensen die open staan voor de input en wensen van onze vereniging.

We zijn blij en trots dat we zo’n mooi project kunnen omarmen en vertrouwen op een goede en langdurige samenwerking. Ik spreek de wens uit dat we een goede invulling geven aan onze wens om ook als individuele leden nauw betrokken te zijn en te blijven bij de Weekendschool “Toppers op Zondag” in Almelo.

Namens de commissie Fundspending en Fundraising dank ik u allen voor het vertrouwen en laten we er samen een prachtige Weekendschool  van maken !

Het project Toppers op Zondag past perfect in de doelstelling Kiwanis

Naast het doneren van 60.000,00 euro over een periode van 5 jaar hebben zich reeds meerdere leden aangemeld om ook een bijdrage en inzet en in het bijzondere onze Fundspending Commissie met als voorzitter Hans Morsink

kiwanis club (1) kiwanis club (2) kiwanis club (3) kiwanis club (4) kiwanis club (5) kiwanis club (6) kiwanis club (7) kiwanis club (8) kiwanis club (9) kiwanis club (10) kiwanis club (11) kiwanis club (12) kiwanis club (13) kiwanis club (14) kiwanis club (15)