Acht verschillende ProfrondeMenu’s op de kaart

Acht verschillende ProfrondeMenu’s op de kaart

Sfeer al proeven in de week voor Profronde

De dag van de Profronde is natuurlijk één groot feest in de binnenstad. Zeker met alle nieuwe programmaonderdelen die er dit jaar weer bijkomen. Maar in de aanloop naar de Profronde wordt het ook steeds leuker. Helemaal voor de mensen die graag een hapje buiten de deur eten. Want in de week voor 28 augustus serveren acht horecagelegenheden in het centrum voor ‘t eerst ProfrondeMenu’s.

Een vergelijking met de Grand depart van de Tour de France in Utrecht kan natuurlijk (nog) niet gemaakt worden. Daar kleurde de hele stad zo ongeveer geel in de maanden voor de belangrijkste wielerwedstrijd van de wereld begon. Maar als het aan de organisatie van de Profronde Almelo ligt, gaat het er wel steeds meer op lijken.

Daarom is in Almelo tussen 21 en 28 augustus niet alleen de sfeer te zien, maar ook – letterlijk – te ruiken en te proeven. Want in acht restaurants in het centrum komen speciale Profronde Menu’s  op de kaart. Willem IV, Hookhoes, Ibiza, Shamrock, Wilhelmus, Casa Santa Maria, ’t Wetshuys en Kreta doen mee.

De menu’s die bij de acht eetgelegenheden op de kaart worden gezet, zijn een verrassing. Voor iedere liefhebber is er wat wils en ook nog eens in verschillende prijsklassen. De een komt met een smakelijke snelle maaltijd, een ander pakt uit met een lekker meer gangenmenu. De ProfrondeMenu’s zijn verkrijgbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden van de restaurants.

profrondemenu