Almelose Voetbaldagen voetbalde voor Kans voor een Kind

Almelose Voetbaldagen 2015

De Almelose Voetbaldagen zijn weer geweest. Er zijn 96 fanatieke kinderen 3 dagen lang bezig gehouden met allerlei facetten van het voetbal. Hiervoor zijn tien goede en betrokken trainers voor geselecteerd, die alles in goede banen hebben geleid. Het bestuur kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Naast het voetballen zijn ook onderdelen als fysiotherapie en het eten van verantwoorde en gezonde voeding aan bod gekomen.

Dit jaar was de gastheer AVC La Première. De samenwerking tussen het bestuur en de voetbalvereniging verliep zeer goed. Beide begrijpen dat deze dagen alleen in het teken staan voor de kinderen. Ook het goede doel die het bestuur elk jaar uitzoekt voldoet hieraan. Op de slotdag vrijdag kon het bestuur de stichting Kans voor een Kind een cheque uitschrijven van Euro 500,–.

Natuurlijk kan een dergelijk groot evenement niet georganiseerd worden zonder sponsoren. Deze zijn te vinden op de site: www.almelosevoetbaldagen.com .

Het bestuur is nu alweer bezig om het evenement volgend jaar een vervolg te geven.

Houd de site vanaf april in de gaten voor de locatie en de dagen.

kans voor een kind (1) kans voor een kind (2) kans voor een kind (3) kans voor een kind (4) kans voor een kind (5) kans voor een kind (6) kans voor een kind (7) kans voor een kind (8) kans voor een kind (9) kans voor een kind (10) kans voor een kind (11) kans voor een kind (12) kans voor een kind (13) kans voor een kind (14) kans voor een kind (15) kans voor een kind (16) kans voor een kind (17) kans voor een kind (18) kans voor een kind (19) kans voor een kind (20) kans voor een kind (21) kans voor een kind (22) kans voor een kind (23) kans voor een kind (24) kans voor een kind (25) kans voor een kind (26) kans voor een kind (27)