Ouwe Jongens Krentenbrood bezorgt nu ook in heel Almelo.

Ouwe Jongens Krentenbrood bezorgt nu ook in heel Almelo.

Neem nou bijvoorbeeld de topper van Culivent 2015 “Kip ik heb je!” of een frisse salade met zalm en Granny-Smith Mosterd!

Of je nu even wilt ontsnappen aan de drukte op de werkvloer, gezellig wil bijkletsen met collega’s of zin hebt in een broodje en een verse jus. Ouwe Jongens Krentenbrood is de perfecte plek om even te ontspannen. Een hippe lunchroom met een verrassende kaart.

Wij werken graag met eerlijke producten, en je bestelling wordt gemaakt door mensen die elke dag met plezier klaar staan voor iedereen die zin heeft in een lekker broodje!

De passie begint bij het brood

Het lekkerste brood komt van de echte bakker… dat vinden wij van Ouwe Jongens Krentenbrood. Daarom werken we samen met Ruben Meinders van de Echte Bakker Meinders uit Rijssen. Onder de naam ‘Pain Rubèn’ levert hij het volledige assortiment brood dat wij bij Ouwe Jongens Krentenbrood serveren. De desembollen, flabreads, pizzabodems en andere lekkernijen worden op ambachtelijke wijze bereid en in een vloeroven gebakken.

Jij bestelt… wij doen de rest

In onze lunchroom, waar wij werken in een open keuken, beleggen wij het broodje pas wanneer hij besteld is. Ook bezorgen we ons assortiment broodjes, salads, flatbreads en lekkernijen aan bedrijven en particulieren. Van iedere bestelling apart verpakt tot een complete lunch met verse vruchtensappen, smoothies en (karne)melk voor besprekingen en ontvangsten. Eventueel aangevuld met een van onze huisgemaakte soepen. Hiermee nemen we feitelijk al je ’lunchzorgen’

uit handen.

Iedereen heeft recht op een lekker broodje!

In onze lunchroom, thuis met familie of op de zaak met je collega’s.

Daarom hebben we besloten om Ouwe Jongens Krentenbrood tot aan de voordeur te brengen!

Bestellen kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur op nummer 0629020033 of kijk op www.ouwejongenskrentenbrood-almelo.nl

Ouwe Jongens Krentenbrood

Twentheplein 3-5

7607 GZ Almelo

T | 06 2902 0033

Facebook | Facebook.com/ouwejongensalmelo

brood en spelen (1) brood en spelen (2) brood en spelen (3) brood en spelen (4) brood en spelen (5) brood en spelen (6) brood en spelen (7) brood en spelen (8) brood en spelen (9) brood en spelen (10) brood en spelen (11) brood en spelen (12) brood en spelen (13)