Tubbergse Ruiter- en mendriedaagse

 Ruiter- en mendriedaagse

Vanaf 09.30 uur – Start bij ’n Kaps

Een geliefd en druk bezocht onderdeel tijdens de Tubbergse Paardendagen zijn de Tubbergse Men- en Ruiterdagen. Menners en ruiters kunnen dit jaar op 4, 5 en 6 augustus genieten van drie prachtig, grotendeels over onverharde wegen, uitgezette tochten door het mooie Twents-Duitse coulisselandschap. Lange zandpaden, kleine landweggetjes en kronkelige bospaden voeren de deelnemers door bossen, over essen en langs heidevelden. De routes zijn tussen de 25 en 30 kilometer lang en worden onderbroken door een aantal gezellige pleisterplaatsen waar deelnemers en hun paarden kunnen genieten van een welverdiende pauze.

Stopplaats was

Bij Watermolen Bels in Mander wordt de allereerste stop op dinsdag 4 augustus gehouden. De lunchstop vindt in het Duitse Halle plaats bij Gaststätte Zum Lönsberg en de middagstop is op kampeerterrein Tutenberg in Vasse

tubbergse men - ruiterdagen (1) tubbergse men - ruiterdagen (2) tubbergse men - ruiterdagen (3) tubbergse men - ruiterdagen (4) tubbergse men - ruiterdagen (5) tubbergse men - ruiterdagen (6) tubbergse men - ruiterdagen (8) tubbergse men - ruiterdagen (9) tubbergse men - ruiterdagen (10) tubbergse men - ruiterdagen (11) tubbergse men - ruiterdagen (12) tubbergse men - ruiterdagen (13) tubbergse men - ruiterdagen (14) tubbergse men - ruiterdagen (15) tubbergse men - ruiterdagen (16) tubbergse men - ruiterdagen (17) tubbergse men - ruiterdagen (18) tubbergse men - ruiterdagen (19)

En toen kwam de regen met bakken ui de lucht

tubbergse men - ruiterdagen (20) tubbergse men - ruiterdagen (21) tubbergse men - ruiterdagen (22) tubbergse men - ruiterdagen (23) tubbergse men - ruiterdagen (24) tubbergse men - ruiterdagen (25) tubbergse men - ruiterdagen (26) tubbergse men - ruiterdagen (27) tubbergse men - ruiterdagen (28) tubbergse men - ruiterdagen (29) tubbergse men - ruiterdagen (30)

Alle foto’s staan op  OYPO  kijk boven aan

Coen tot volgend jaar maar weer