VVD Almelo pleit voor open vaarroute rond Almelo

VVD Almelo pleit voor open vaarroute rond Almelo

Vrijdag 21 augustus heeft de VVD fractie en VVD bestuur een inspiratie- en motivatiedag gehouden in Almelo.

Het mooie weer speelde een grote rol en de VVD-ers stapten om half drie vol vertrouwen in de kano’s bij Lokaal België voor een rondvaart in de Aa en andere Almelose wateren.

Na de passage van de Aa naar de Lolee moest een kleine verhoging overwonnen worden,  waarna de tocht voortgezet kon worden naar de Sluiskade Noordzijde.

Daar aangekomen moest de kano op de kade getrokken worden om in het Almelo-Nordhorn Kanaal te komen. De VVD fractie vraagt zich af waarom er geen doorgang gemaakt kan worden bij het Banis Gemaal.

De VVD is in gesprek met het Waterschap Vechtstromen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het zou een absolute toevoeging zijn voor Almelo als waterstad om van België tot aan Dock19/Kreta te varen zonder te “klunen”

vvd aan het varen (37)Nog maar net begonnen aan hun vaar route of het ging al mis de hapjes ging voor het plan wat ze hadden

vvd aan het varen (1) vvd aan het varen (2) vvd aan het varen (3) vvd aan het varen (4)

Heerlijk rustig alles over leggen

vvd aan het varen (5)

ja zwaai maar met je natte kleren hoe noemen ze dat uitzwaaien of op geven

vvd aan het varen (6) vvd aan het varen (7)

alles rustig bespreken

vvd aan het varen (8)

De Drenkelingen zijn vertrokken

vvd aan het varen (9) vvd aan het varen (10) vvd aan het varen (11) vvd aan het varen (12) vvd aan het varen (13) vvd aan het varen (14) vvd aan het varen (15) vvd aan het varen (16) vvd aan het varen (17) vvd aan het varen (18)

Kijk hier zit het knel punt zegt Tom Velthuis tegen Claudio Bruggink

vvd aan het varen (19) vvd aan het varen (20) vvd aan het varen (21) vvd aan het varen (22) vvd aan het varen (23) vvd aan het varen (24) vvd aan het varen (25) vvd aan het varen (26) vvd aan het varen (27) vvd aan het varen (28)

Eindelijk weer op vaste bodem

vvd aan het varen (29) vvd aan het varen (30) vvd aan het varen (31) vvd aan het varen (32) vvd aan het varen (33) vvd aan het varen (34) vvd aan het varen (35) vvd aan het varen (36)

En toen werd alles besproken onder een drankje 3 waren er al nat van buiten maar kregen ook nog een drankje